חדשות כפר סבא – מקומונט כפר סבא
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
חדשות כפר סבא – מקומונט כפר סבא
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
ראשי » חדשות » מקדמים את המשך פיתוח כפר סבא: פגישת ראש העיר רפי סער ושרת הפנים איילת שקד

מקדמים את המשך פיתוח כפר סבא: פגישת ראש העיר רפי סער ושרת הפנים איילת שקד

אביעד ברטוב 12 בספטמבר 2021

ראש העיר רפי סער נפגש עם שרת הפנים איילת שקד. זוהי פגישת העבודה הראשונה עם השרה מאז כניסתה לתפקיד. עוד לקחו חלק בפגישה: מנכ"ל העירייה, יובל בודניצקי; מהנדסת העירייה, עליזה זיידלר גרנות; ואדריכלית העירייה, מיכל שרייבר גלבנדורף.

בפגישה נדונו מספר נושאים מהותיים אשר ראש העיר מקדם בימים אלה בתחום הבניה והפיתוח של העיר כפר סבא. בין היתר דנו ראש העיר והשרה על המשך קידום תכנית פינוי-בינוי יוספטל, ביטול התכנון להקמת הדפו מצפון לשכונה הירוקה ושידרוג והעצמת  אזור תעשיה הקיים במרכז העיר תע"ש.

פרויקט יוספטל

התכנית המייעדת פינוי של 1100 יחידות דיור קיימות והקמת יחידות חדשות נוספות  במקומם, מחייבת הקצאת שטחים חדשים לצורך שיכון תושבי השכונה לאחר פינויים ועד לסיום הפרויקט. ראש העיר ביקש מהשרה בנוסף להקצאת שטחים אלה לטובת תושבי השכונה, גם קידום פיתוח של תשתיות תחבורה חדשות בסמוך לאזור המתפתח.

הדפו

צילום: עיריית כפר סבא

ראש העיר דן עם השרה בנוסף על התכנית להקמת מוסך רכבות בסמוך לשכונה הירוקה 80, במסגרת פרויקט המטרו הלאומי ראש העיר הדגיש בפני השרה כי כפר סבא יחד עם רשויות נוספות באזור השרון , כפר סבא לא תקבל את התכנית במתכונתה הנוכחית, ותילחם על שינויה. ראש העיר רפי סער, בשותפות עם דרום השרון ורשויות נוספות גיבשו תכנית אלטרנטיבית למיקום הדפו, הרחק משכונות מגורים ובמיקום שיאפשר פיתוח נרחב הן של המגזר הערבי והן של יישובי השומרון.

ראש העיר רפי סער: כפר סבא היא העיר הטובה ביותר בישראל למגורים, הביקוש הרב להתיישב בעיר מחייב אותנו להגדיל את היצע המגורים בכפר סבא לצד המשך פיתוח וקידום תשתיות איכותיות. אני נחוש לפעול בכל האמצעים העומדים לרשותי, להבטיח את האינטרס של תושבי כפר סבא – אם זה בפיתוח אפיקי הכנסה חדשים לעיר, קידום בניית יח״ד חדשות, ושדרוג התשתיות שסבלו מהזנחה ארוכת שנים. שרת הפנים איילת שקד היא שרה יוזמת וקשובה. היא הביעה נכונות לפעול בשיתוף פעולה עמנו ולסייע בקידום העיר כפר סבא, אני מודה לה על כך ובטוח כי יחד נקדם עשייה משמעותית למען העיר.

« פוסט קודם
פוסט הבא »
‎מקומונט כפר סבא‎
בעל עסק? מפרסם? מקום זה יכול להיות שלך
– פרסומות –

כל הזכויות שמורות

אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.
אם מצאתם באתר תוכן המזוהה כשייך לכם ואתם בעלי הזכויות עליו, ייתכן ונעשה בו שימוש עפ"י סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים. אנא עדכנו אותנו באופן מיידי על מנת שנסיר את המדיה ו/או נוסיף קרדיט כראוי.
ליצירת קשר: Avihai.Zoomat@gmail.com

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אוטובוס אולם אירועים אור ירוק אושילנד בית חולים מאיר בית ספר בני נוער בעלי מקצוע בריאות הריון ולידה התחדשות עירונית התנדבות חופשה חינוך כלכלה כפר סבא כפר סבא הירוקה מד"א מטרופולין מסעדות משטרה משטרת ישראל נגישות נדל"ן ניצולי שואה נשים סטודנטים ספורט סרטן השד עזרה ראשונה עיריית כפר סבא פורים צביקה צרפתי קהילה קורונה קיימות ראש העיר רפי סער רחוב ויצמן רפי סער שיטור עירוני תאונות דרכים תזונה תחבורה ציבורית תחרות תרבות
האתרים שלנו: תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | המגזר-פורטל חדשות למגזר הדתי | מודיעין | מדינט – פורטל בריאות ורווחה | החדשות הטובות בישראל | רמת גן | בת ים - חולון | גב"ש | יש''ע:שומרון בנימין וגוש עציון | במרכז- לחברי הבית היהודי | לוד | לימודים אקדמאיים בישראל | חדשות ישראל | כפר סבא | נדל"ן
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס