חדשות כפר סבא – מקומונט כפר סבא
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
חדשות כפר סבא – מקומונט כפר סבא
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
ראשי » עצות מהמומחים » פינוי דירה של נפטר: ברגישות ונחישות

פינוי דירה של נפטר: ברגישות ונחישות

אביעד ברטוב 8 ביוני 2021

בחיים של כולנו יש דברים שלא ניתן להעביר הלאה וכשאנחנו מדברים על אירוע רגשי כמו אובדן של אדם קרוב זה דורש מאתנו זמן אבל לא כשמדובר בפינוי הדירה של האדם שנפטר. אדם שנפטר משאיר דירה מלאה ברהיטים, מלאה בזיכרונות ולצד הכאב הגדול על אובדן האדם הקרוב לנו בכל פעם שחוזרים לבית הקרוב שלנו מורגש החסר, והמוות מורגשים הכאב הגדול והעצבות, כל חפץ ופריט ריהוט בדירה של הנפטר לא משכיח אלא גורם לנו לכאוב יותר.

אם מהלך אירועים זה מוכר לכם, אם נתקלתם או קרה לכם שירשתם דירה שקשה לכם לגשת אליה ולבצע בה פינוי בעקבות זיכרונות שעולים וצפים, כנראה שגם אתם צריכים את העזרה של  מישהו מקצועי שיסייע לכם בפינוי הדירה באופן מהיר ומקצועי. המרכז לפינוי דירות בישראל יודע את כל הדרכים של הפינוי ויודע לא לערב את הרגש העמוק בדיוק כשזה מתחיל להיות קשה ומסובך לפנות את הדירה של הנפטר מתכולתה.

קשה או מורכב לכם לפנות את הדירה של האדם האהוב שלכם שנפטר?  אתם לא חייבים לעשות זאת לבד! אתם יכולים לבחור לשכור את השירות של מפני דירה מקצועיים. בכל אופן בו אתם נקלעתם למשבר אישי או רגשי גדול והכאב האישי שלכם גדול מנשוא אתם צריכים לדעת שאתם לא צריכים להתמודד עם פינוי הדירה לבד. דירה שקיבלתם בירושה לא מפנים לבד, בדיוק כמו שדירה שנותרה שוממת לאחר פטירה חשוב לפנות אך ורק בעזרת מקצוענים אמינים – המרכז לפינוי דירות בישראל.

התמודדות עם אובדן
הגעגוע לא מרפה. צילום: סופיה אלחנדרה
ההורים נפטרו? מומלץ לפנות את הדירה בעזרת מקצוענים

העניין של פינוי דירה פיזי זה עניין פשוט יחסית מבחינה רגשית ומעשית, אבל כשמדברים על ההתמודדות הרגשית שלנו עם הצורך לפנות את דירת ההורה שלנו שנפטר מדברים על התמודדות קשה מאוד מבחינה רגשית. ההתמודדות שמשאירה את הכאב שלכם יכולה להיות עצומה יותר נוכח הפגישה שלכם עם תכולת הדירה עם הריהוט, התמונות וכל השאר.

המרכז לפינוי דירות נפטרים בישראל – עוזרים לכם לפנות את הדירה בהצלחה

המרכז לפינות דירות בישראל יודע להתמודד עם כל אתגר של פינוי דירה ובפרט אתגרים עצובים של פינוי דירות שיש בהם צורך בגלל פטירתו של אחד ההורים. בסופו של דבר פינוי מקצועי של דירתו של הורה שנפטר הוא התמודדות מורכבת עם האבל שלנו על מות ההורה ולכן לא כל אחד מאתנו מסוגל להתמודד עם פינוי הדירה ויש מי שבוחר לפנות אל נותן שירות מקצועי באופן מקצועי ואיכותי מאוד.

בסופו של דבר כאשר למרבה הצער אדם קרוב לנו נפטר אנחנו צריכים לגלות אחריות ולפנות את הדירה שלו בהקדם. פינוי הדירה יכול להיות פשוט כאשר אנשי מקצוע מסייעים לנו בכך.

מוזמנים לקרוא על עוד ידיעות בחדשות כפר סבא >>

« פוסט קודם
פוסט הבא »
‎מקומונט כפר סבא‎
בעל עסק? מפרסם? מקום זה יכול להיות שלך
– פרסומות –

כל הזכויות שמורות

אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.
אם מצאתם באתר תוכן המזוהה כשייך לכם ואתם בעלי הזכויות עליו, ייתכן ונעשה בו שימוש עפ"י סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים. אנא עדכנו אותנו באופן מיידי על מנת שנסיר את המדיה ו/או נוסיף קרדיט כראוי.
ליצירת קשר: Avihai.Zoomat@gmail.com

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אוטובוס אולם אירועים אור ירוק אושילנד בית חולים מאיר בית ספר בני נוער בעלי מקצוע בריאות הריון ולידה התחדשות עירונית התנדבות חופשה חינוך כלכלה כפר סבא כפר סבא הירוקה מד"א מטרופולין מסעדות משטרה משטרת ישראל נגישות נדל"ן ניצולי שואה נשים סטודנטים ספורט סרטן השד עזרה ראשונה עיריית כפר סבא פורים צביקה צרפתי קהילה קורונה קיימות ראש העיר רפי סער רחוב ויצמן רפי סער שיטור עירוני תאונות דרכים תזונה תחבורה ציבורית תחרות תרבות
האתרים שלנו: תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | המגזר-פורטל חדשות למגזר הדתי | מודיעין | מדינט – פורטל בריאות ורווחה | החדשות הטובות בישראל | רמת גן | בת ים - חולון | גב"ש | יש''ע:שומרון בנימין וגוש עציון | במרכז- לחברי הבית היהודי | לוד | לימודים אקדמאיים בישראל | חדשות ישראל | כפר סבא | נדל"ן
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס