חדשות כפר סבא – מקומונט כפר סבא
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
חדשות כפר סבא – מקומונט כפר סבא
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
  • חדשות
  • דעות
    • עצות מהמומחים
  • קהילה
  • צרכנות
  • נדל"ן
    • דירות למכירה בכפר סבא
    • דירות להשכרה בכפר סבא
  • נופש
  • ספורט
  • אינדקס עסקים
  • יצירת קשר
ראשי » קהילה » מופע הסיום של להקת המחול הייצוגית הורה כפר סבא: ערב שמאגד תחתיו חדוות אמנות ותרבות

מופע הסיום של להקת המחול הייצוגית הורה כפר סבא: ערב שמאגד תחתיו חדוות אמנות ותרבות

ערן הלר 24 ביולי 2022

שבוע שעבר קיימה עיריית כפר סבא באמצעות אגף קהילה וחברה, את ערב הסיום החגיגי של להקת המחול הייצוגית הורה כפר סבא. האירוע התקיים באודיטוריום בית ספיר במעמד ראש העיר רפי סער, חבר מועצת העיר ומחזיק תיק קהילה וחברה אמיר קולמן, נציגי אגף קהילה וחברה, אלרון ראובני, הכוריאוגרף והמנהל האומנותי של הלהקות, משפחות הרקדנים ואורחים. 

הלהקות, אשר מונות כ – 100 רקדנים מגיל יסודי ועד גילאים מבוגרים מחולקות ל – 3 קבוצות: ניצנים, נעורים ובוגרים.

להקת הורה מופיעה באופן קבוע בפסטיבלים ברחבי הארץ, כמו פסטיבל כרמיאל, פסטיבל ירושלים, פסטיבל דרום השרון ופסטיבל חלב ודבש – עמק יזרעאל, וחברי הלהקות מתנדבים בטקסים עירוניים כל השנה ומייצגים בכבוד את העיר כפר סבא בארץ ובעולם. עד היום הופיעו רקדני להקת הורה כפר סבא בחו"ל בברזיל, סלובקיה, הונגריה, בולגריה וספרד.

צילום: רמי זרנגר

ראש העיר רפי סער: "הערב הזה הוא כולו חגיגה אמיתית של ריקוד, רגש והשקעה רבה לאורך השנה כולה. היום אתן ואתם יכולים להסתכל בגאווה לאחור ולראות את כל מה שעשיתם לאורך השנה כולה, את ההישגים, הקשיים עליהם גברתם, ההנאה וההצלחות להן זכיתם. היום זכינו לראות ערב שמאגד תחתיו חדוות אומנות ותרבות – כולם שלובים ושזורים יחד כזר מרהיב של ערכים ותרבות. המשיכו להופיע ולייצג אותנו בכבוד. אני מאחל לכולכם המון הצלחה בעתיד ולעולם אל תפסיקו לחלום ולשאוף גבוה, כי רק מי שחולם – משיג את המטרות אליהן הוא שואף.".

מחזיק תיק קהילה וחברה אמיר קולמן: "שמחתי לקחת חלק במופע סיום השנה המרהיב שלכם. תחת הובלתו של אלרון ראובני, כוריאוגרף ומנהלה האומנותי של הלהקות, ועם המעטפת החמה והתומכת של אגף קהילה, צמחתם, גדלתם והגעתם לערב השיא היום. אני מאחל לכולכם ערב מהנה וחופשת קיץ מהנה ובטוחה, ומזמין את כולכם להצטרף אלינו לכל אירועי הקיץ ברחבי העיר".

צילום: רמי זרנגר

מנהלת מחלקת קהילה ופנאי, ליאת קליין: "לאורך השנים זכינו לטפח במחלקת קהילה ופנאי אלפי רקדניות ורקדנים מדהימים שיצאו מאז לעולם וממשים את אומנותם באמצעות המחול, דרך אמנותית נפלאה לתקשר עם אנשים ולהתבטא. ערב הסיום החגיגי של להקת הורה מהווה את שיא היצירה ומסכם את העשייה האדירה לאורך כל השנה".

הורה מופע מחול עיריית כפר סבא
« פוסט קודם
פוסט הבא »
‎מקומונט כפר סבא‎
בעל עסק? מפרסם? מקום זה יכול להיות שלך
– פרסומות –

כל הזכויות שמורות

אין לעשות שימוש בחומרים המפורסמים באתר ללא אישור בכתב מבעלי האתר.
אם מצאתם באתר תוכן המזוהה כשייך לכם ואתם בעלי הזכויות עליו, ייתכן ונעשה בו שימוש עפ"י סעיף 27א' לחוק זכויות יוצרים. אנא עדכנו אותנו באופן מיידי על מנת שנסיר את המדיה ו/או נוסיף קרדיט כראוי.
ליצירת קשר: Avihai.Zoomat@gmail.com

האתר בתהליך הנגשה לבעלי מוגבלויות
אנו עושים כל מאמץ להשלים את הנגשת האתר! במידה ונתקלת בבעיה אנא פנה אלינו!
תגיות
אוטובוס אולם אירועים אור ירוק אושילנד בית חולים מאיר בית ספר בני נוער בעלי מקצוע בריאות הריון ולידה התחדשות עירונית התנדבות חופשה חינוך כלכלה כפר סבא כפר סבא הירוקה מד"א מטרופולין מסעדות משטרה משטרת ישראל נגישות נדל"ן ניצולי שואה נשים סטודנטים ספורט סרטן השד עזרה ראשונה עיריית כפר סבא פורים צביקה צרפתי קהילה קורונה קיימות ראש העיר רפי סער רחוב ויצמן רפי סער שיטור עירוני תאונות דרכים תזונה תחבורה ציבורית תחרות תרבות
האתרים שלנו: תרבוש-פורטל תרבות ונופש למגזר הדתי | המגזר-פורטל חדשות למגזר הדתי | מודיעין | מדינט – פורטל בריאות ורווחה | החדשות הטובות בישראל | רמת גן | בת ים - חולון | גב"ש | יש''ע:שומרון בנימין וגוש עציון | במרכז- לחברי הבית היהודי | לוד | לימודים אקדמאיים בישראל | חדשות ישראל | כפר סבא | נדל"ן
גלילה לראש העמוד
דילוג לתוכן
פתח סרגל נגישות

כלי נגישות

  • הגדל טקסט
  • הקטן טקסט
  • גווני אפור
  • ניגודיות גבוהה
  • ניגודיות הפוכה
  • רקע בהיר
  • הדגשת קישורים
  • פונט קריא
  • איפוס